Pomáháme těm, kteří tolik štěstí neměli.

Březnová radost

💙 Naše březnová radost, o kterou se s vámi musíme podělit, protože je to hlavně vaše zásluha.
💙 Vypořádali jsme prosincovou sbírku pro Nelinku, přihodili i příspěvky za leden a 19 553,- Kč letělo do centra Hájek na další rehabilitace pro malou bojovnici. Její maminka s námi sdílela tohle video a my jsme šťastní, že můžeme pomoci na jejich cestě.

Kalorie pomáhají Alici

? Přes příznivce našeho Nadačního fondu se k nám dostala žádost paní Alice Valehrachové z Brna, která v obrovském množství výdajů již nenašla prostředky na potřebné pravidelné rehabilitace nehrazené pojišťovnou. Zde je její příběh, který svědčí o tom, že si naši pozornost a podporu zaslouží.

? Paní Alici je 41 let, má dvě děti, Kryštofa 18 let a Marušku 13 let. Kryštof se narodil ve 29. týdnu s váhou 950 g. Na jeho péči maminka zůstala sama. Jako samoživitelka navíc splácela dluhy, které zanechal její první manžel. Muž, se kterým se rozvedla, se o syna nikdy nezajímal a nestaral. Alimenty posílá účelově, aby se nedalo podat trestní oznámení za jejich neplacení. Dnes již Kryštof studuje Gymnázium Ludvíka Daňka v maturitním ročníku a rozhoduje se kam na vysokou školu. Je také mládežnickým reprezentantem České republiky v atletice, ve skoku do dálky, a je velmi úspěšný.
Po čase paní Alice konečně poznala spolehlivého a hodného muže, nicméně život ji zkoušel znovu. Narodila se jim Maruška. Po těžkém porodu se u ní ve 2 letech objevila epilepsie a atypický autismus.

Pro peníze to nikdo z nás nedělá, proč ale nevyužít možnosti odečtu darů ze základu daně.

Fyzické osoby, si mohou odečíst dar ze základu daně, pokud jeho hodnota činí v úhrnu alespoň 1 000 Kč. Právnické osoby si pak mohou od základu daně odečíst hodnotu darů, pokud jejich hodnota činí alespoň 2 000 Kč. Podrobnosti stanoví ustanovení § 15 a § 20, odst. 1 zákona 586/1992 Sb., o daních z příjmů.

V případě zájmu o zaslání potvrzení o poskytnutí finančního daru pro účely daňového přiznání prosím vyplň následující formulář. Potvrzení Ti následně zašleme e-mailem (měj s námi prosím strpení, tyhle věci děláme po večerech, když je čas). 
[forms ID=2]
 
Pokud například posíláš platby z různých účtů, nebo je výše uvedený formulář z jiného důvodu nedostatečný, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. a určitě vše vyřešíme.